Coronafrygt sender voksne mænd i totterne på hinanden

Politiet rykkede ud. Heldigvis var en civil kollega allerede på stedet. Foto: Shutterstock

Tre mænd endte tirsdag morgen i slagsmål.

Tirsdag morgen var corona-frygt grunden til, at der udbrød slagsmål i en elevator ved Nordstjernen i Køge. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.  

Klokken 07.47 tirsdag morgen slog flere rejsende på Køge Nord Togstation alarm til politiet, fordi tre mænd var i slagsmål ved elevator. Kort efter lå en mand på jorden, og to andre mænd var gået fra stedet.

Et par patruljer blev sendt til togstationen, hvor en fortumlet, 46-årig mand fra Toreby L blev tilset af andre rejsende. Heldgvis havde en politimand - der holdte fri - ved et tilfælde overværet optrinet og tilbageholdt to mænd, som kunne mistænkes for at have deltaget i slagsmålet.
 

Nægter at acceptere et nej

Den 46-årige blev kørt til kontrol på skadestuen i den tilkaldte ambulance, og politiet foretog anholdelse af en 19-årig mand fra Lille-Skensved og en 30-årig mand fra Køge, der kendte hinanden i forvejen. Den 46-årige var sluppet uskadt fra slagsmålet, der var opstået, da de to anholdte ville benytte en elevator for at komme op på gangbroen over jernbanesporene.

Den 46-årige ville også med ind i den lille elevator, hvilket blev afslået af de to inde i elevatoren, fordi de ville undgå eventuel smitte med corona.

Da de vurderede, at den 46-årige trods afvisningen alligevel ville ind i elevatoren, skubbede de ham ud, hvorefter der opstod slagsmål mellem parterne. Sagen endte med, at de to anholdte blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af deres adfærd over den 46-årige. De blev løsladt efter afhøring til sagen og kan nu se frem til en bøde.