Bilister mødt af uhyggeligt syn: Nu bryder politiet tavsheden

De mange døde mink satte spor på vejen. Foto: Presse-fotos.dk

Flere bilister reagerede på det uhyggelige syn, som de tirsdag aften blev mødt af.

Bilister, der kørte sig en tur tirsdag aften, fik sig noget af et chok. 

På en 25-kilometer lang strækning lå der døde mink på vejen. Skriverne begyndte tirsdag aften og nu bekræftes oplysninger af Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter. 

Politiet fortæller desuden, at en bilinspektør har brugt natten på at finde ud, hvordan det kunne lade sig gøre, at der på en strækning fra Nordenskov ved Varde mod Tistrup var fyldt med døde mink. Nu har de nyt i sagen, fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter. 

Her kan politiet afsløre, at der var tale om fejl. 

Udtaler sig om corona-smitte

Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at køretøjet - der tabte de mange mink - havde en teknisk fejl.

Natten igennem har politiet undersøgt strækningen. Foto: Presse-fotos.dk

"En bilinspektør har i nat undersøgt det køretøj, der tabte aflivede mink under transport," skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på det sociale medie, inden de tilføjer:

"De foreløbige undersøgelser tyder på, at det er en teknisk fejl ved køretøjet, der har gjort, at minkene kunne falde ud på en ca. 25 km lang strækning v. Ølgod."

Derudover slår myndighederne også fast, at der ikke er noget at være bange for ved de døde mink. Det er ellers nærliggende at tro i en tid, hvor coronasmittede danske mink fylder forholdsvist meget i den offentlige debat. 

"Strækningen fra Nordenskov over Hodde til Tistrup og videre mod Ølgod er gennemsøgt ad flere omgange. Vejen er rengjort. Det er vigtigt at understrege, at det IKKE drejede sig om Coronasmittede mink, men om raske mink. Stor tak til beboerne langs ruten, som hjalp med afspærring," afslutter Syd- og Sønderjyllands Politi.