Annie dybt rystet: Fremmed mand forsøgte at stjæle hendes søn

Foto: Shutterstock

"Min eneste tanke er bare, at jeg ikke får min søn med hjem,"

21-årige Annie Eriksen fra Haarby havde besøgt en veninde og da hun mandag eftermiddag var på vej hjem med sin søn i barnevognen, besluttede hun at tage et smut omkring søerne ved Haarby Å - og det var her det tog en uhyggelig drejning.

 

Hun fortæller, at en fremmed mand pludselig kom gående mod hende og sønnen i høj fart. Da han nåede helt hen til dem, skubbede han Annie væk og forsøgte derefter at rive hendes 16 måneder gamle søn ud af barnevognen. Heldigvis havde den lille dreng sele på, så gerningsmanden ikke blot kunne tage ham op.

Mens Annie råbte og skreg, forsøgte hun samtidig at få manden væk fra sønnen og barnevognen.

 

"Manden river og flår videre i min søn, imens jeg står og skriger og skubber til manden. Imens prøver han at få ham ud af selen. Han får smidt min søn ned i barnevognen," fortæller den dybt rystede mor i et opslag på Facebook.

 

Heldigvis når den manden ikke at få sønnen med sig, han flygter da en bil nærmer sig stedet og åbner bildøren.

Troede ikke hun fik sin søn med sig hjem

"Min eneste tanke er bare, at jeg ikke får min søn med hjem," siger Annie til TV 2 Fyn.

 

Hendes søn slap fra den voldsomme oplevelse med nogle rifter og røde mærker - som dog lige skal efterses af en læge tirsdag.

 

Den voldsomme hændelse udspillede sig omkring kl. 14.00 mandag eftermiddag, hvor Annie efterfølgende meldte episoden til politiet.

 

Hun nåede ikke at se mandens ansigt, da det var dækket med en hætte. Men et foreløbigt signalement af ham lyder således:

 

  • Muskuløs og mellem 187-188 cm høj
  • Iført en måske lidt for stor sort hættetrøje og jeans
  • Har et kryds eller et kors tatoveret på højre hånd

 

Derudover er politiet også meget interesserede i, at vide mere om den sorte bil, som passerede stedet da manden flygtede. Fyns politi kan kontaktes på telefon 114.

 

Annie har selv delt beretningen om den uhyggelige episode på Facebook, det kan du se herunder: