Angriber børnehavebarn på tur

Foto: Shutterstock

En gåtur sammen med resten af børnehaven udviklede sig dramatisk for et barn.

Torsdag i denne uge udspillede et drama sig på Stationsvej i Årslev. Det startede med en børnehave, hvor børn og pædagoger besluttede sig for at gå en tur omkring middagstid. 

Det fortæller Fyns Politi i døgnrapporten fredag. 

Børnene og personalet fik støvler og jakker på og så gik de en tur på stisystemet. Her kastede et af børnene en snebold i maven på en ukendt mand, der ligesom børnehaven også kom gående langs stien.  

Manden, som havde fået snebolden i maven, gik derefter over til det barn, der havde kastet snebolden, og slog det med flad hånd i panden på.

Fyns Politi fortæller, at der ikke var nogle synlige skader på barnet fra børnehaven.

Bilen blev løftet op

Et andet sted i politikredsen - Middelfartvej i den fynske by Bogense - fandt en farlig situation sted. 

Her kom en bilist kørende med en stor trailer, der var udstyret med høj presenning. Bilisten kørte mod vest ad Middelfartvej. Ved km. mrk. 22,1 blæste et kraftigt vindstød på tværs af vejen mod nord, hvorved traileren løftede sig og væltede om på siden.

Vindstødet var også skyld i, at bilen - der trak traileren - også blev løftet op i luften og skred ud. Bilisten slog sit hoved ind i sideruden med smerter i nakke og hoved til følge.

Traileren endte i grøften, mens bilen holdt på tværs af kørebanerne. Fyns Politi fortæller, at bilisten efterfølgende blev kørt til Odense Universitethospital, så bilistens nakke og hoved kunne blive kontrolleret efter det voldsomme uheld.