27-årig kvinde fældede cykeltyv med et listigt trick

En cykeltyv fik sig en lang næse. Foto: Shutterstock.com

Der er ikke noget værre end at skulle bruge sin cykel - og at den så ikke længere er placeret der, hvor du sidst stillede den. Det oplevede en kvinde i weekenden, men så udtænkte hun en smart plan.

En 27-årig kvinde fik i perioden mellem fredag og søndag stjålet sin cykel, som hun havde parkeret på Borgmester Jakob Jensens Gade i Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Det skulle vise sig at tyven havde valgt at stjæle fra den forkerte kvinde. Der gik nemlig ikke længe før at hun så sin cykel til salg på Den Blå  Avis - og det fik den unge kvinde til at udtænke en snedig plan.

Allierede sig med betjente

Hun kontaktede sælgeren af den stjålne cykel og lod som om, at hun var interesseret i at købe den. Hun aftalte at mødes med sælgeren i Fredensgade i Aarhus mandag aften klokken 19.00. Hun mødte dog ikke alene op til det aftalte møde.

Inden hun skulle mødes med sælgeren, ringede hun til politiet og allierede sig med to betjente, som tog med hende. Da sælgeren mødte op, stod de klar til at anholde den 28-årige mand - som i stedet for at få penge for den stjålne cykel,  fik en lang næse og en sigtelse for brugstyveri og hæleri.