26-årig mand mister livet i voldsom ulykke: Efterforskes som selvmord

Politi og redning på stedet. Foto: Presse-fotos.dk

Mandag eftermiddag skete der en voldsom ulykke, som kostede den unge mand livet.

Den kun 26-årige mand kørte direkte ind i et tre øst for Vordingborg. Det skriver B.T. som har været i kontakt med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

Vagtchef Bo Georg Petersen oplyser at der er tale om en dybt tragisk sag - og formentlig et selvmord. Vagtchefen fortæller at den unge mand er kørt direkte ind i et træ, men at der ikke er bremsespor på stedet.

Dog skal sagen efterforskes til bunds, før det kan slås fast, om der er tale om et selvmord eller en tragisk ulykke. Derfor skal bilen også undersøges, så politiet kan være helt sikre på, at ingen har pillet ved den.

Var alene i bilen

Den unge mand var alene i bilen, da ulykken skete ved Skovhusevej øst for Vordingborg. Han blev fastklemt inde i bilen og var død da ambulancen nåede frem til stedet.

Afspærringen som tidligere spærrede for Skovhuse ved fra Vallebovej til Skovhuse Gad, er nu ophævet og der er ryddet op på stedet. Derfor er området åbent for færdsel igen.

Den unge mands pårørende er underrettet.

Har du det svært?

Går du med tanker som er svære tanker, så kan det hjælpe at tale med nogen om det. Herhjemme kan man eksempel kontakte foreningen SIND eller Livslinjen.

For SIND kan man ringe 70 23 27 50 for at få hjælp. Åbningstiden er klokken 11-22 mandag til fredag og klokken 17-22 om søndagen.

Livslinjen har 70 201 201 på alle årets dage fra kl. 11-05